Reseller 2019-05-22T14:09:45+00:00

MobileSOS, de ideale smartphoneverzekering voor jouw klanten

Nieuwe klanten bereiken en je huidige klanten iets extra’s bieden? Word reseller van MobileSOS, de verzekering voor ná een reparatie. Als reseller verdien je gemiddeld 30 euro commissie per verkochte polis. Verkoop je gemiddeld 4 verzekeringen per week? Dan kan dit jou een extra omzet opleveren van ongeveer 6200 euro, zònder de omzet van je reparaties! Is dat niet gemakkelijk bijverdienen?

Over MobileSOS – de verzekering voor nà reparatie

MobileSOS is een verzekering speciaal voor nà reparatie met een complete (wereld)dekking voor schade en diefstal. De verzekering dient dus gelijk na een reparatie te worden verkocht. Wèl hebben je klanten 48 uur bedenktijd. De premie wordt berekend op basis van de marktwaarde van het toestel en niet op de nieuwwaarde, dat maakt de premie van deze verzekering heel laag. Er is een eigen risico per schadegeval van toepassing, deze ligt tussen €25 en €50 en is afhankelijk van het toestel. Download hier de prijslijst: Prijslijst MobileSOS-q1-19. Download hier het IPID formulier: IPID MobileSOS

Alleen de meest populaire toestellen van de merken Samsung, Apple, Huawei, LG en Sony kunnen worden verzekerd met MobileSOS. De polis heeft en looptijd van 3 maanden en is daarna elke maand opzegbaar. MobileSOS is ontstaan in samenwerking met verzekeraar Harmony, de verzekeraar achter de schermen en 2Service B.V., geautoriseerd Samsung distributeur.

Alle reparaties die voortkomen uit polissen mag je zelf uitvoeren!

Als reseller mag je alle reparaties die voortkomen uit de verkochte polissen zelf uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat je waarschijnlijk meer nieuwe klanten kunt gaan aantrekken. Je kunt jouw gebruikelijke vergoeding in rekening brengen en daarnaast mag je ook nog marge maken op de gebruikte onderdelen. Ook ontvang jij bij een total-loss toestel een uitkeringsfee van 15 euro. Elke maand ontvang jij de uitkering van de lopende premies. Gedurende de gehele looptijd zal er tussen de €20 en €40 provisie per polis worden uitgekeerd en kun je eenmalig €9,95 administratiekosten incasseren bij de verkoop van een polis. De vergoedingen voor de reparaties worden dus binnen 10 en 40 dagen uitgekeerd (meestal op de 25e van de maand). Is er sprake van een total-loss, dan zal Harmony de klant altijd een gelijkwaardig toestel aanbieden (meestal A-kwaliteit refurbished).

En het belangrijkste: het afsluiten van een polis kost je gemiddeld niet langer dan 3 minuten! Dit door het handige portaal waar jij al reseller toegang tot krijgt. Enkel de minimaal nodige informatie is nodig voor het afsluiten van de polis.

2Service staat garant voor alle niet uitgekeerde provisies of uitkeringen, zo loop jij geen enkel risico!

10 voordelen voor jou als reseller

Reparaties mag je zelf uitvoeren

Snelle beoordeling van claims

Hoge provisie op verkoop polis

Maandelijkse uitbetaling van provisie

Goede ondersteuning van telefonische helpdesk

Polis voor een goede prijs en met goede voorwaarden

Ondersteuning mogelijk van sales coach voor verkooptips

Polis is gedekt door gerenommeerd verzekeraar

Polis gemakkelijk af te sluiten op eenvoudige portal

Uitkering van provisie door verzekeraar wordt gegarandeerd door 2Service

Onze
contactpersonen

Rutger Versteegh
Accountmanager NL
(excl. Noord-NL en Belgie)

r.versteegh@mobilesos.nl

Huib van Verseveld
Accountmanager
Noord-Nederland en Belgie

h.vanverseveld@mobilesos.nl

Aanmelden als reseller van MobileSOS

Je wilt meedoen aan de pilot van de MobileSOS verzekering. Een goede keuze! Om je aan te melden vul je het contactformulier in. Let op! Alleen dealers uit Nederland kunnen zich aanmelden voor de pilot. Wij selecteren 30 commerciële en actieve verkopers om de pilot mee te starten. Word jij uitgekozen? Dan neemt onze accountmanager contact met je op en wordt je op weg geholpen naar een hogere omzet. Tevens verzorgen wij het promotiemateriaal en gratis verkooptrainingen om jou te ondersteunen zoveel mogelijk verzekeringen te verkopen. Ben je niet geselecteerd? Na de pilot kun je mogelijk alsnog reseller worden van MobileSOS.