Reseller 2019-07-08T12:15:41+00:00

MobileSOS, de ideale smartphoneverzekering voor jouw klanten

Nieuwe klanten bereiken en je huidige klanten iets extra’s bieden? Word reseller van MobileSOS, de verzekering voor ná een reparatie. Je ontvangt altijd tweemaal het bedrag dat jouw klant aan maandpremie betaalt wanneer je een polis verkoopt in jouw winkel. Ook mag je aansluitkosten in rekening brengen. Is dat niet gemakkelijk bijverdienen?

Over MobileSOS – de verzekering voor nà reparatie

MobileSOS is een smartphoneverzekering speciaal voor nà reparatie met een complete (wereld)dekking voor schade en diefstal. Wat uniek is aan deze verzekering? De maandelijkse premie wordt op basis van de marktwaarde van het toestel gebaseerd en niet op de nieuwwaarde. Dat maakt de premie van deze verzekering heel erg laag. Er is per schadegeval een eigen risico tussen €25 en €50 en deze is afhankelijk van het toestel. Met MobileSOS verzeker je alleen de meest populaire toestellen van de merken Samsung, Apple, Huawei, LG en Sony. De polis heeft standaard een looptijd van 3 maanden en is daarna elke maand opzegbaar.

Download hier de prijslijst van MobileSOS: Prijslijst MobileSOS-q1-19
Download hier het IPID formulier: IPID MobileSOS

Jij kunt jouw klanten de verzekering alleen nà reparatie laten afsluiten bij jou in de winkel. Klanten hebben na het afsluiten van de MobileSOS polis 48 bedenktijd.

MobileSOS is ontstaan in samenwerking met verzekeraar Harmony, de verzekeraar achter de schermen en 2Service B.V., geautoriseerd Samsung distributeur.

Alle reparaties die voortkomen uit polissen mag je zelf uitvoeren!

Als reseller mag je alle reparaties die voortkomen uit de verkochte polissen zelf uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat je waarschijnlijk meer nieuwe klanten kunt gaan aantrekken. Je kunt jouw gebruikelijke vergoeding in rekening brengen en daarnaast mag je ook nog marge maken op de gebruikte onderdelen. Ook ontvang jij bij een total-loss toestel een uitkeringsfee van 15 euro. Harmony zal hierbij de klant altijd een gelijkwaardig toestel aanbieden (meestal A-kwaliteit refurbished). Wanneer een klant een smartphoneverzekering afsluit in jou winkel, ontvang je tweemaal het maandbedrag van de klant. Eén maand ná het afsluiten van de verzekering wordt dit bedrag op je rekening gestort. Daarnaast kun je aansluitkosten in rekening brengen bij je klanten wanneer ze een polis afsluiten. Let op! Dit bedrag mag niet hoger zijn dan €9,95.

Het afsluiten van een polis kost je gemiddeld niet langer dan 3 minuten! Dit door het handige portaal waar jij als reseller toegang tot krijgt. Enkel de minimaal nodige informatie is nodig voor het afsluiten van de polis.

2Service staat garant voor alle niet uitgekeerde provisies of uitkeringen, zo loop jij geen enkel risico!

10 voordelen voor jou als reseller

Reparaties mag je zelf uitvoeren

Snelle beoordeling van claims

Ontvang tweemaal de poliskosten

Uitbetaling binnen een maand

Goede ondersteuning van telefonische helpdesk

Polis voor een goede prijs en met goede voorwaarden

Ondersteuning mogelijk van sales coach voor verkooptips

Polis is gedekt door gerenommeerd verzekeraar

Polis gemakkelijk af te sluiten op eenvoudige portal

Uitkering van provisie door verzekeraar wordt gegarandeerd door 2Service

Onze
contactpersonen

Rutger Versteegh
Accountmanager NL
(excl. Noord-NL en Belgie)

r.versteegh@mobilesos.nl

Huib van Verseveld
Accountmanager
Noord-Nederland en Belgie

h.vanverseveld@mobilesos.nl

Aanmelden als reseller van MobileSOS

Je wilt meedoen aan de pilot van de MobileSOS verzekering. Een goede keuze! Om je aan te melden vul je het contactformulier in. Let op! Alleen dealers uit Nederland kunnen zich aanmelden voor de pilot. Wij selecteren 30 commerciële en actieve verkopers om de pilot mee te starten. Word jij uitgekozen? Dan neemt onze accountmanager contact met je op en wordt je op weg geholpen naar een hogere omzet. Tevens verzorgen wij het promotiemateriaal en gratis verkooptrainingen om jou te ondersteunen zoveel mogelijk verzekeringen te verkopen. Ben je niet geselecteerd? Na de pilot kun je mogelijk alsnog reseller worden van MobileSOS.